Aktuality

Valná hromada SVST - listopad 2017

Dne 15. listopadu 2017 se v hotelu Maximus Resort v Brně konala podzimní valná hromada SVST.

Přítomní účastníci se v první části valné hromady zabývali dosavadní činností sdružení v roce 2017 a následně odsouhlasili plán činnosti a rozpočtu na rok 2018. Poté se věnovali důkladné diskusi o připravovaných změnách v chodu sdružení, vyplývajících z potřeb členů, a také připravovaným projektům v odborné činnosti či programu sdružení na blížícím se mezinárodním veletrhu stínicí techniky - R+T 2018 ve Stuttgartu. Důležitým tématem byla také strategie spolupráce se školami se stavebním zaměřením. 

Vzhledem k tomu, že opět po dvou letech končilo funkční období stávajícího představenstva, bylo v závěru valné hromady zvoleno představenstvo nové, v tomto složení:

Havel Roman (Servis Climax)

Havelka Radek (Building Plastics)

Hladílek Jaroslav (Becker motory)

Kubík Miroslav (Lomax)

Pelz Radek (Alaris)

Souček Ladislav (Hella)

Stavař Erich (Isotra)

Přátelská a konstruktivní atmosféra celého jednání byla podpořena pobytem v relaxační a welness zóně hotelu Maximus Resort a poté i večerním posezením s turnajem v bowlingu. Fotografie z valné hromady je možno zhlédnout také ve fotogalerii.

Ceníme si úsilí, které naši členové věnují činnosti ve sdružení a tím i rozvoji celého oboru, a jsme proto rádi, že jim můžeme mj. i prostřednictvím valných hromad poskytnout odměnu za jejich práci a také příležitost k neformálnímu navazování a prohlubování vzájemných obchodních vztahů. 

Za tuto úžasnou spolupráci jim tímto srdečně děkuji!

Ing. Štěpánka Lubinová, výkonná manažerka SVST