Aktuality

Veletrh WINDOOR EXPO 2012

Veletrh WINDOOR EXPO 2012

Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí se stalo partnerem veletrhu WINDOOR EXPO 2012, který se bude konat ve dnech 23. 2. až 26. 2. 2012 na Výstavišti Praha Holešovice.

Jako partner budeme mj. realizovat 2 přednášky s tématikou stínicí techniky, a to ve dnech 24. a 25. února 2012, na které tímto zveme všechny zájemce o zajímavé a aktuální informace z našeho oboru. O tématech uvedených přednášek Vás budeme blíže informovat opět na těchto stránkách.

Bližší informace o veletrhu naleznete buď v sekci Důležité odkazy nebo přímo na webu: www.windoorexpo.cz.

Veletrh R+T 2012 Stuttgart - Tisková zpráva

Veletrh R+T 2012 Stuttgart - Tisková zpráva

15. listopadu 2011 se v Praze konala tisková konference k veletrhu R+T 2012 ve Stuttgartu. Do termínu jejího konání bylo z České republiky přihlášeno na veletrh 17 vystavovatelů, z toho 5 členů Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí.

Expoziční část veletrhu, kde se představí nejnovější inovace, trendy a vývoj trhu, bude letos doplněna o zajímavý rámcový program vytvořený ve spolupráci s oborovými sdruženími a institucemi.

Zájemci o nalezení výrobních nebo distribučních partnerů v zahraničí mohou využít tzv. kooperační burzy "b2fair-Business to fairs".

Celé znění oficiální tiskové zprávy naleznete v příloze.

Veletrh R+T 2012 ve Stuttgartu

R+T veletrhVeletrh R+T 2012 ve Stuttgartu – s možností dotace pro české vystavovatele!

Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí se zasadilo o zařazení největšího mezinárodního veletrhu stínicí techniky a vrat R+T 2012 ve Stuttgartu do programu „Specializované výstavy a veletrhy“. Díky tomu na něm mohou české firmy v příštím roce vystavovat za finančně velmi výhodných podmínek. Projekt zastřešuje MPO ČR, HK ČR a CzechTrade a každá vystavující česká firma tak může získat finanční podporu do výše 120.000 Kč.

Níže v přílohách naleznete:

- znění programu Specializované veletrhy a výstavy (SVV),

- seznam veletrhů programu SVV na rok 2012.

Bližší informace o možnostech účasti na veletrhu či dotační podpory je možno získat na naší adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na telefonu 241 405 258, případně na www.komora.cz/veletrhy.

Příští jednání představenstva

Přístí jednání představenstva

Příští jednání představenstva sdružení proběhne 2. srpna 2011 od 10.00 hodin ve Velké Bíteši. Své případné náměty k projednání sdělte, prosím, nejpozději do pátku 29.7.2011 na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.