Aktuality

DEN STÍNICÍ TECHNIKY - 16. květen 2021

Již 11. rokem letos oslavíme Den stínicí techniky jako svátek žaluzií, rolet, markýz, plisé, baldachýnů, japonských stěn, screen, slunolamů a pergol.

Na 16. května 2021 připravili naši členové řadu svých aktivit, kterými se k tomuto dni připojí - podrobnosti zde. Náš svaz na tento den připravil přednášky pro veřejnost v rámci on-line veletrhu VELETON a také soutěž GRILL PARTY o grilovací soupravu a sadu vín.

Přednášky v průběhu veletrhu VELETON na téma „PŘÍNOSY STÍNICÍ TECHNIKY A JEJÍ SPRÁVNÝ VÝBĚR“ zazní v přímém vysílání na stánku Svazu podnikatelů ve stínicí technice (SPST) v hale Poradenství, a to v 10.00, 12.00 h a 14.00 h. Obsah prezentace: S čím vším Vám stínicí technika pomůže? Můžete na ni použít dotaci v programu Nová Zelená úsporám? Jak si vybrat vhodné stínění?

K účasti v soutěži GRILL PARTY postačí, když v době od 16. května do 6. června 2021 zašlete fotografii grilování pod některým ze stínicích prvků (např. markýzou nebo pergolou) na naši mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Členové SPST pak na své valné hromadě 10. června 2021 vyberou vítěze.

Těšíme se na Vás na velerhu VELETON a také na Vaše fotografie grilování!