Aktuality

Stavební veletrh Brno 2020

Ve dnech 26.-29. února 2020 náš svaz poskytoval poradenství v rámci Stavebního veletrhu Brno. O náš stánek byl velký zájem, což nás jednak těšilo, ale hlavně jsme tak měli možnost poradit spoustě návštěvníků ohledně výběru stínicí techniky pro jejich obydlí, poskytnout jim neutrální informace k oboru stínicí techniky, aby pak mohli jít „s větší odvahou“ do stánků samotných firem z oboru. Je ale nutné říci, že vystavovatelů z našeho oboru v Brně nebylo mnoho, a ti, kteří tam byli, se prezentovali hlavně aktuálním hitem – pergolami. Proto naše poradenské centrum v podstatě suplovalo expozice všeho ostatního stínění. Dotazy byly různé – od neutrálních základních informací až po konkrétní dotazy ke konkrétním projektům.

Je patrné, že si návštěvníci veletrhů zvykají na poradenská centra jako na nedílnou součást veletrhů a potěšitelné bylo i to, že jsme zájem tazatelů v některých chvílích ani nestíhali uspokojit a museli si na nás chvilku počkat 😊.

Veletržní trojlístek Stavební veletrh Brno, Mobitex a veletrh DSB - Dřevo a stavby letos navštívilo přibližně 25 tisíc návštěvníků. Poprvé se zde uskutečnil Festival architektury, součástí byla také učňovská Mistrovství České republiky v osmi řemeslných oborech i největší tuzemská soutěžní přehlídka studentského designu. Tří veletrhů se zúčastnilo 258 přímých vystavovatelů a 201 zastoupených firem na ploše přes 18.500 m2. Nabídka dalších více než 60 firem byla k dispozici v centru vzorových montovaných domů EDEN.