Články a tiskové zprávy

Tisková zpráva - Den stínicí techniky 16. KVĚTEN 2012

Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí (SVST) zve všechny odborníky i konečné zákazníky 16. KVĚTNA 2012 na DEN STÍNICÍ TECHNIKY.

Již druhým rokem bude tento den věnován řadě aktivit, v rámci kterých obdrží odborná i laická veřejnost mnoho nových informací o současných novinkách na trhu stínicí techniky a zákazníkům bude poskytnuto mnoho mimořádných bonusů.

SVST v tento den zahájí výstavu fotografií se zajímavými realizacemi stínicích prvků. Výstava se bude konat v prostorách Fakulty architektury ČVUT, Thákurova 9, Praha 6 – Dejvice, a to od 16. 5. 2012 do 23. 5. 2012.

Na řadě míst v republice – u firem, zabývajících se výrobou, dodávkami nebo montáží stínicí techniky – budou uspořádány např. Dny otevřených dveří, exkurze pro studenty stavebních oborů, informační a slevové akce, pro zákazníky bude prodloužena otevírací doba a další možnosti. Veřejnost tak bude mít možnost dozvědět se opět mnoho zajímavostí nejen o žaluziích, roletách nebo markýzách, ale i o méně známých baldachýnech, plisé, japonských stěnách či slunolamech.

U příležitosti Dne stínicí techniky poskytne Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí díky příspěvkům svých členů dar ve formě pořízené stínicí techniky pro Diakonii ČCE, středisko BETLÉM v Kloboukách u Brna, a to v celkové částce 30.000 Kč.

Informační kampaň k tomuto svátku stínicí techniky zahájí SVST již 13. května 2012 reportáží o venkovní stínicí technice v pořadu TV Nova Rady ptáka Loskutáka.

Věříme, že se nám bohatou škálou aktivit v rámci Dne stínicí techniky podaří podat nejširší veřejnosti řadu nových a inspirativních informací o stínicí technice a poskytnout množství užitečných bonusů. Podrobné informace o akcích samotného SVST i o aktivitách firem, které se ke Dni stínicí techniky připojí, jsou k dispozici na www.svst.cz.

Ing. Štěpánka Lubinová

Výkonná manažerka

Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí