Aktuality

Odborný časopis RTS Magazín právě vyšel

Odborný časopis RTS MAGAZÍN právě vyšel

Ve druhé polovině března 2011 vyšlo první číslo odborného časopisu věnovaného specielně oboru stínicí techniky a vrat: RTS Magazín  žaluzie • rolety • vrata, jehož jsme vydavatelem.

První místo, kam byl časopis ihned po vydání distribuován, byl veletrh STAVEBNICTVÍ THERM ve Zlíně. V současné době probíhá distribuce dalším zájemcům a na další zajímavé akce. Časopis je stále možno si objednat, a to na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Více informací o časopisu budete nacházet v samostatné sekci našeho webu: RTS-Magazin.

IV. valná hromada

IV. valná hromada

IV. valná hromada sdružení se bude konat ve čtvrtek 7. dubna 2011 od 11.00 hodin v Praze na adrese sídla sdružení. Na této valné hromadě přivítáme mj. další nové členy sdružení a projednáme některé nové aktivity v činnosti sdružení.

Příští jednání představenstva

Příští jednání představenstva

Nejbližší jednání představenstva se uskuteční ve středu 15. prosince 2010. Své podněty, které by měly být představenstvem projednány, posílejte, prosím, nejpozději do 13. prosince 2010 na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.