Aktuality

Veletrh WINDOOR 2015

WINDOOR Expo 2015: 11. – 14. 2. 2015

Veletrh WINDOOR Expo 2015 na svém 5. ročníku představí několik desítek firem zaměřených především na výrobky z oblasti otvorových výplní, naleznete zde také doplňky a příslušenství, ale i firmy zaměřené na podlahy. Veletrh probíhá současně s veletrhy Dřevostavby, Moderní vytápění a Moderní fasády.

Proč na veletrh WINDOOR Expo?

Kvalitu okna poznáte podle jeho izolačních vlastností. Dobré izolační vlastnosti oken vám v první řadě zaručí, že nebudete topit „pánu bohu do oken“. Teplo nebude pronikat zbytečně ven, zůstane v místnosti a vy ušetříte na poplatcích. Správnou volbou oken zamezíte srážení vody na skle (rosení). Některá okna také propouští více slunečního světla nebo jsou bezpečnější a odolnější vůči hluku, zatékání, větru a dešti. Díky vhodně zvolenému okennímu kování a bezpečnostní technice můžete předejít vloupání. Moderní celoobvodové kování zajišťuje komfortní ovládání okna. Zvyšuje celkovou kvalitu okna a vaši bezpečnost. Pokud si nevíte s výběrem vhodných oken do vašeho domu rady, neváhejte navštívit veletrh WINDOOR Expo, který nabídne informace ze sortimentu oken, dveří, vrat, stínící techniky či zimních zahrad a doplňujícího příslušenství.

Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí se stalo garantem letošního ročníku veletrhu WINDOOR Expo a RTS Magazín jeho mediálním partnerem. Rádi bychom Vás proto pozvali na blok přednášek z oboru stínění, a to ve středu 11. února 2015 od 11.20 do 13.40 hodin. Zazní příspěvky na následující témata:

  • Trendy ve stínicí technice
  • GOING SILENT - TICHO PŘICHÁZÍ
  • Kreativní rolety
  • Venkovní stínění (rolety a žaluzie) - jejich montáž a preference klientů
  • Nová legislativa ve stínicí technice - bezpečnost dětí
  • Inteligentní ovládání protisluneční ochrany

(pořadí příspěvků se může ještě případně pozměnit).

Zveme Vás na tyto přednášky do hlavního sálu - ve střední hale veletržního paláce. Zájemcům, kteří předem potvrdí svou účast na přednáškách (nejpozději do 6. února 2015), poskytneme voucher na bezplatný vstup na výstaviště.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Více informací naleznete také na: www.windoorexpo.cz .

Veletrh R+T 2015 STUTTGART

 Globální oborové setkání: STUTTGART R+T 2015

Na 800 vystavovatelů z celého světa prezentuje na veletrhu R+T 2015 své pozoruhodné novinky ze světa rolet, bratn a protisluneční ochrany. Zažijte pět dnů naprostých inovací na více než 100.000 čtverečních metrech v devíti halách. Užijte si na tucet souběžně pořádaných akcí a zvláštních přehlídek na nejrůznější témata.

Náš RTS Magazín a Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí jsou partnery tohoto největšího veletrhu v oboru stínicí techniky. Srdečně Vás na něj zveme:

R+T 24.-28. 2. 2015, Messe Stuttgart, Německo

Více informací na: www.messe-stuttgart.de/en/r-t/

 

16. KVĚTEN 2014 - DEN STÍNICÍ TECHNIKY

OSLAVTE S NÁMI DEN STÍNICÍ TECHNIKY - 16. KVĚTEN 2014

Již počtvrté letos oslaví firmy z oboru stínicí techniky svůj svátek – Den stínicí techniky. Na tento den pro Vás připravili řadu zajímavých a výhodných aktivit.

Centrální akcí Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí (SVST) budou letos aktivity na Střední odborné škole stavební a zahradnické v Praze 3:

  • přednáška pro studenty o stínicí technice a jejím vlivu na energetickou bilanci budov (začátek v 9.35 hodin),
  • výstava fotografií realizací stínicí techniky a expozice vzorků stínicích prvků (obě budou k dispozici až do 13. června 2014).

Můžete však navštívit také firmy ze svého regionu, které pro Vás připravily následující aktivity.

  • V rámci Dne stínicí techniky pořádáme Den otevřených dveří, a to 16. května 2014 od 10.00 do 19.00 hodin. V tento den můžete získat slevu až 45 % a dále budete mít možnost si prohlédnout celý výrobní areál a vylepšenou vzorkovnu. Almma s.r.o., Dobříš (www.almma.cz)
  • Uspořádáme informační kampaň o Dni stínicí techniky a o stínicí technice na webových stránkách společnosti a prostřednictvím e-letteru na všechny odběratele v rámci ČR a SR. ALUPROF SYSTEM CZECH s.r.o., Ostrava (www.aluprof-system.cz)
  • Den stínicí techniky opět podpoříme internetovou informační kampaní včetně akční slevy na stínicí techniku, která bude objednána v tento den. ALUROL spol. s r.o., Nové Město nad Metují (www.alurol.com)
  • V rámci Dne stínicí techniky budeme mít Den otevřených dveří pro odbornou i laickou veřejnost. Becker – motory s.r.o., Praha (www.becker-motory.cz)
  • V tento den máte možnost - jako každý rok - uzavřít na našich pobočkách objednávky na veškeré zboží zn. CLIMAX s 20% slevou!Slevy se týkají naprosté většiny našeho sortimentu. A POZOR: v tento den máme na našich pobočkách otevřeno až do 18:00 hodin! CLIMASTYL s.r.o., Hradec Králové (www.climastyl.cz)
  • Na Den stínicí techniky pořádáme prezentaci aplikací a novinek v oblasti pohonů stínicí techniky určenou odborné veřejnosti. Místo setkání - Praha. Gerhard Geiger GmbH & Co. KG, Bietigheim-Bissingen, Německo (www.geiger-antriebstechnik.de)
  • Spustíme nový web na www.havlovci.cz a na Facebooku k této příležitosti uspořádáme soutěž "Co byste chtěli na roletu?" o roletu s vlastním motivem. Havel Richard – Havlovci, Opava (www.havlovci.cz)
  • Pokud zákazník uzavře 16. 5. 2014 zakázku na dodávku a montáž předokenních rolet či garážových vrat, obdrží výjimečně 20% rabat z ceny výrobku a montáž za 1,- Kč“. HOPA Plzeň s.r.o., Plzeň (www.ho-pa.cz)
  • U příležitosti dne stínIcí techniky uspořádáme den otevřených dveří na našich vzorkovnách a poskytneme mimořádnou slevu pro koncové zákazníky ve výši 10%. Zároveň budeme o akci ke dni stínicí techniky informovat na portálech, kde máme reklamu (např., České stavby, edb, apod.). HELLA stínící technika s.r.o., Praha (www.hella-czech.cz)
  • 16. května 2014 pořádáme Den otevřených dveří s odbornou exkurzí pro studenty středních škol s technickým a stavebním zaměřením. O těchto aktivitách a o Dni stínicí techniky budeme informovat prostřednictvím webové microsite a také newsletteru cíleného na obchodní partnery. ISOTRA a.s., Opava (www.isotra.cz)
  • Ve všech show roomech napříč celou Českou republikou a Slovenskem Den otevřených dveří Lomax pro zákazníky, projektanty či architekty. Pro všechny návštěvníky bude vyhlášena soutěž o kolekci exkluzívních vín: kdo v tento den uzavře závaznou objednávku libovolné stínicí techniky, obdrží tento hodnotný dárek. Potencionální zákazníci budou o této akci informováni upoutávkou na našich webových stránkách, tiskovou zprávou a formou Direct Mailu. LOMAX & Co s.r.o., Bořetice (www.lomax.cz)
  • Naše firma nabídne v tento den slevu na všechny typy stínicí techniky ve výši 15 %. Zákazníci mohou nabídky využít na všech našich provozovnách. Proklima  stínící technika s.r.o., Praha (www.zaluzie-proklima.cz)
  • Naše výrobní prostory otevřeme v tento den široké veřejnosti, a to formou komentovaných prohlídek, a Den stínicí techniky budeme prezentovat v místním tisku. SERVIS CLIMAX a.s., Vsetín (www.climax.cz)
  • 16. května 2014 poskytneme našim klientům prodlouženou pracovní dobu do 18.00 hodin. Sodoma Perfecta s.r.o., Praha (www.perfecta.cz)

Jako každoročně také letos poskytnou členové SVST dar ve formě stínicí techniky, a to v celkové výši 36.000 Kč, a to tentokrát Oblastní charitě v Červeném Kostelci. Na tomto daru se budou podílet firmy:

ALUKON KG

ALURA spol. s r.o.

ALUROL spol. s r.o.

BECKER – motory s.r.o.

HELLA stínící technika s.r.o.

ISOTRA a.s.

LOMAX & Co s.r.o.

Sodoma Perfecta s.r.o.

SOMFY spol. s r.o.

CLIMASTYL s.r.o.

Gerhard Geiger GmbH & Co. KG

PROKLIMA stínící technika s.r.o.

Všem dárcům za jejich příspěvek velmi děkujeme!

SVST garantem veletrhu WINDOOR 2014

SVST garantem veletrhu WINDOOR 2014

Sdružení výrobců stínicí techniky a jejích částí (SVST) se stalo odborným garantem veletrhu WINDOOR 2014, který se koná v termínu 6. až 9. února 2014 v Praze - Holešovicích, jehož pořadatelem je společnost Terinvest.

Byť je Windoor expo menším veletrhem, nabídne vám plnohodnotnou nabídku a informace v sortimentu oken, dveří, vrat, stínicí techniky či zimních zahrad a veškerého doplňujícího příslušenství.

SVST se také bude podílet na Doprovodném programu veletrhu, a to dvěma přednáškami:

- Měření emisivity povrchu výrobků stínicí techniky (ve čtvrtek 6. února od 14.30 hodin) - pro odbornou veřejnost,

- Současné trendy ve stínicí technice (v sobotu 8. února od 13.50 hodin) - pro laickou veřejnost.

Zájemce tedy srdečně zveme nejen na samotný veletrh, ale také na naše přednášky!